
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:
A Salsus demi-glace kizárólag természetes összetevőkből készül. A húsleveseket gondosan készítik el: a csontokat és a zöldségeket megpirítják, hogy fokozzák az ízeket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel lassú tűzön tökéletesre főzik. Büszkék arra, hogy nem használnak semmilyen adalékanyagot, így a demi-glace paleo és keto diétához is alkalmas.
A homár demi-glace egy finom, lassan főzött, gazdag ízvilágú húsleves. Kétharmadára csökkentett homárhéjból készül. A Salsus Norvégia érintetlen vizeiből származó homárokat használ, ahol a hideg és tiszta környezet biztosítja ezeknek a kagylóknak a világhírű minőségét.
A homár demi-glace receptjét Norvégia legjobb szakácsai dolgozták ki, ami garantálja az éttermi minőségű ízeket. A homár demi-glace tökéletesen alkalmas levesek, levesek, mártások, tészta- és rizottóételek készítéséhez.
Összetevők: Hummer és homár: Homárleves (Víz, Homárhéj (CRUSTACEANS), fehérbor, hagyma, édeskömény, lecsó, sárgarépa, paradicsompüré, fokhagyma, kakukkfű, babérlevél, bors) só.
Származási hely: Norvégia