Friss halak

Egyenesen a Budaörsi Halpiacról

  • Home
  • Selfish

Selfish termékeinknek hála percek alatt elkészítheti kedvenc halfiléjét! A Selfish termékek megálmodásakor elsődleges szempont volt, hogy konyhakész, ugyanakkor friss halat kínáljunk vásárlóinknak! Hisszük, hogy a rendszeres halfogyasztás elengedhetetlen az egészséges és változatos táplálkozás érdekében! Válassza Selfish termékeinket és élvezze a konyhai sütést, főzést!

Frissesség

Halat otthon, egyszerűen, bármikor. Filézett és egész halainkat szag- és cseppmentes, frissességet megőrző csomagolásban ajánljuk a hipermarketek hűtőpolcairól. A 7-8 napig is eltartható, tartósítószer mentes, konyhakész termékek serpenyőben, mikrohullámú sütőben vagy hagyományos sütőben is könnyen elkészíthetők.

Fenntarthatóság

A Selfish termékek ugyancsak kiemelt üzleti beszállítóinkon keresztül érkeznek a Halpiacra! Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy az étkező asztalra kerülő halat olyan partner szállította, aki igazoltan felelős és fenntartható halászati módszerrel dolgozik!

Hol kapható?

Selfish termékeinket azért álmodtuk meg, hogy a mindennapi bevásárlás során könnyedén és egyszerűen kínálhassunk friss halat a vevők számára! A Selfish termékeket hiper- és szupermarket láncok hűtőpultjaiban találja! Jó étvágyat kíván a Budaörsi Halpiac csapata!

Selfish termékeink az alábbi hálózatok üzleteiben vásárolhatók meg:

A termékek elérhetősége boltonként eltérhet.

Termékeink

Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.

Supporting OrganizationsTovábbi információ