Fishmarket – friss, minőségi halászati árut mindenkinek

  • Home
  • Fishmarket

A Budaörsi Halpiacnál közel tizenöt éve foglalkozunk halászati áruk kereskedelmével, ezen idő alatt pedig piacvezetővé váltunk az iparágat tekintve. Mára elmondható, hogy partnereink között tudhatjuk az ország kiemelkedő vendéglátóipari egységeit, éttermeit, emellett pedig konyhakész, friss halászati termékkel látjuk el a legismertebb szupermarketek hűtőpolcait is.

Kiváló minőség

Az ország legnagyobb halválasztékát prémium külföldi és hazai beszállítóink segítségével biztosítjuk, kielégítve ezzel ügyfeleink minden igényét. A Budaörsi Halpiac 15 éves tevékenysége során a kezdektől törekedtünk arra, hogy olyan beszállítói hálózatot hozzunk létre, melynek köszönhetően a hét 6 napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnereink Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számunkra a legkiválóbb minőségű termékeket.

Szakszerű feldolgozás

Az áruk ezt követően legfeljebb 48 órán belül már budaörsi feldolgozó üzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést. A professzionális ellátási lánc mellett ugyanakkor a mai kor követelményeinek megfelelően, minden partnerünk felelős és fenntartható halászati módszerekkel gazdálkodik.

Profi szakemberek

Annak érdekében pedig, hogy minden oldalról kellő szakértelemmel rendelkezzünk, saját csapatunkat is magasan képzett élelmiszermérnökök, hús- és vendéglátóipari szakemberek alkotják, akiknek egyetlen feladata, hogy gondoskodjanak a legjobb minőségről, frissességről, élelmiszerbiztonságról, és a környezettudatos felelős gazdálkodásról.

Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.

Supporting OrganizationsTovábbi információ