Amikor a legjobb halak eljönnek Önhöz

Budaörsi Halpiac, The Fishmonger

  • Home
  • Budaörsi Halpiac

Imádja a halakat és a kedvenc fogásait otthon is kipróbálná? A Budaörsi Halpiac pultja és csapata csak arra vár, hogy a legfrissebb halat tehesse a bevásárlókosarába, kérdés esetén pedig szívesen ad tanácsot az elkészítés kapcsán is!

Piaci frissesség

A The Fishmarketnél amellett, hogy halászati termékek kereskedelmével foglalkozunk, létrehoztuk a Budaörsi Halpiacot is, mely közvetlenül a feldolgozó üzemünk mellett található. A hét majd minden napján érkező, friss halászati termékeink ennek köszönhetően könnyedén az Ön asztalára is kerülhetnek!

Szakszerű segítség

Célunk mindig is az volt, hogy vásárlóink számára egy végtelenül színes, friss halakból és tengeri herkentyűkből álló kínálatot tartsunk fenn keddtől szombatig. Mindazonáltal tisztában vagyunk azzal, hogy a mai köztudatban a halfogyasztás ugyan egy folyamatosan növekvő fázisban van, viszont az ezzel járó konyhai nehézségek túl gyakran rettentik el a vásárlókat. A Budaörsi Halpiacon lévő csapatunk éppen ezért áll rendelkezésére, legyen szó egy már kitalált recepthez szükséges hozzávalók összeválogatásáról, vagy egy friss édesvízi/tengeri hal, illetve tengeri herkentyű szakszerű elkészítéséről.

Szerte a nagyvilágból

A Halpiacra a hét hat napján érkezik friss szállítmány a világ legkülönbözőbb pontjairól. Kapunk árut Norvégiából, Horvátországból, de a Maldív-szigetekről és Új-Zélandról is. Minde beszállítónk csúcskategóriát képvisel, hogy mi is a legmagasabb minőségű árut biztosíthassuk a vásárlók számára. A Budaörsi Halpiacon a tengeri halak mellett néhány hazai édesvízi hal is kapható, mint például a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa, vagy a szarvasi afrikai harcsa.

Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.

Supporting OrganizationsTovábbi információ