
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:
Egyetlen mártás, leves, húsleves vagy rizottó sem jó mártás, leves, húsleves vagy rizottó, ha nincs alapanyagként egy mesés alaplé.
Könnyű figyelmen kívül hagyni egy ilyen egyszerű dolgot, és a por alakú kockák könnyű használatának köszönhetően a friss húsleves készítése a semmiből ritka dolognak tűnik. Azonban semmi sem helyettesítheti, és a jó húsleves minden pénzt megér, és általában nehéz megtalálni.
A Salsus levesek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. A húslevesek úgy készülnek, hogy a csontokat és zöldségeket megpirítjuk, hogy gazdagabbá tegyük az ízüket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel együtt lassú főzéshez főzőedénybe tesszük őket. Nem használnak adalékanyagokat, és paleo és keto diétásak.
A levet ezután leszűrjük és redukáljuk, mielőtt kartondobozokba csomagoljuk, amelyek biztonságos tárolást kínálnak hűvös, sötét helyen több mint 6 hónapig.
A halászlé tökéletes homárrizottóhoz, bouillabaisse-hoz, chowderhez, paellához, vagy 4/5-re csökkentve fehérborral és egy csipetnyi tejszínnel, a végén friss fűszernövények, például metélőhagyma, cseresznye, tárkony hozzáadásával, és sült halakhoz vagy halpástétomhoz mártásként használható.
Hozzávalók: A mártás elkészítése: 1: Víz, húsos halcsontok fehér halból, hagyma, sárgarépa, póréhagyma, petrezselyem, kakukkfű, babér, babérlevél, bors, só.