Cikkszám: 10435T

Csirke alaplé 500 ml

MÉRET:

0.5 kg

Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:

Kapcsolatfelvétel

Tischler Petra értékesítési vezetőTel: <a>+36 23 428 664</a> (H - P: 7:00 - 15:00)

Termékjellemzők

Termékleírás


Egyetlen mártás, leves, húsleves vagy rizottó sem jó mártás, leves, húsleves vagy rizottó, ha nincs alapanyagként egy mesés alaplé.

Könnyű figyelmen kívül hagyni egy ilyen egyszerű dolgot, és a por alakú kockák könnyű használatának köszönhetően a friss húsleves készítése a semmiből ritka dolognak tűnik. Azonban semmi sem helyettesítheti, és a jó húsleves minden pénzt megér, és általában nehéz megtalálni.

A Salsus levesek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. A húslevesek úgy készülnek, hogy a csontokat és a zöldségeket megpirítjuk, hogy gazdagabbá tegyük az ízüket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel együtt lassú főzéshez egy főzőedénybe tesszük őket. Nem használnak adalékanyagokat, és paleo és keto diétásak.

A fondot ezután leszűrjük és redukáljuk, mielőtt kartondobozokba csomagoljuk, amelyek biztonságos tárolást kínálnak hűvös, sötét helyen több mint 6 hónapig.

A csirkecsontok vízzel hosszú ideig párolva rendkívül ízletes, viszkózus folyadékot eredményeznek, amely tovább csökkentve kiváló testet ad a fehérbor alapú mártásoknak, vagy hozzáadható azonos mennyiségű marhahúsleveshez, majd 4/5-ödére csökkentve kiváló demi-glace-t készíthet belőle.

Tökéletes csirke Jus-t készíthetünk, ha 200 ml vörösbort a felére csökkentünk, hozzáadunk 1 liter Salsus csirkealaplevet és 1 liter Salsus borjúhúslevest (a borjúhús segít az ízesítésben, de ami még fontosabb, a viszkozitásban).

Forraljuk fel, és a felszínre emelkedő habot habozzuk le. Kissé csökkentse a hőfokot, hogy éppen csak forráspont alatt legyen. Ahogy a folyadék elpárolog, a viszkozitás növekedni fog.

Vegyük le a tűzről, amikor a jus bevonja a kanál hátulját, és a dupla tejszínhez hasonló sűrűségűre esik. A teljes hozamnak körülbelül 400 ml-nek kell lennie. A jus kihűl, majd hűtőbe kerül, ahol megszilárdul; ez a szilárd massza feldarabolható, becsomagolható és lefagyasztható későbbi felhasználás céljából, iránymutatásként 30-40 ml jus elegendő egy adaghoz.

Alternatív ízek; 100 ml vörösbort helyettesítsen Madeirával, a vörösbort helyettesítse fehérborral a könnyedebb íz érdekében, vagy 50/50 arányban fehérborral és Marsalával, adjon hozzá egy csipetnyi tejszínt fehér húsokhoz/halmártásokhoz... befejezhető egy kis gyümölcsecettel is, mint például a Füge és datolya, amely tökéletesen illik kacsa- vagy galambételekhez.

Összetevők: - Keverjük össze az összetevőket: Víz, húsos csirkecsontok, hagyma, sárgarépa, póréhagyma, petrezselyem, kakukkfű, babér, babérlevél, bors, só.

Nettó: : 1000 ml

Hűvös, sötét helyen tárolandó - Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 7 napon belül használja fel. Alternatív megoldásként a fel nem használt terméket fagyassza le megfelelő tárolóedényben.

Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.

Supporting OrganizationsTovábbi információ