Kiváló minőségű hallevünk ideális alapot nyújt bármilyen halászlé elkészítéséhez, legyen szó otthoni vagy éttermi felhasználásról. Garantáltan különleges halászléélményt biztosít, különösen akkor, ha a Fishmonger kínálatában található friss haltermékekből főzzük bele a halhúst.
Összetevők: Ivóvíz, megtisztított édesvízi hal, vöröshagyma, fűszerpaprika, étkezési só
Nyomokban tartalmazhat szóját, tojást, glutént, tejterméket, zellert és mustárt!
Elkészítési javaslat: Adjuk a forrásban lévő alapléhez az előkészített, sózott halszeleteket, majd főzzük 5-10 percig. (A termék nem tartalmaz halszeleteket.)
Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.