Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:
A fésűkagylók széles körben elterjedtek Tohoku északi részétől az Okhotszki-tengerig. Az Aomori Mutsu-öböl környékén és Hokkaido egész területén történő tenyésztésük különösen jellemző. Az Okthotszi-tenger közelében a fiatal fésűkagylókat a tengerbe engedik, ahol négy-öt évig gondoskodnak róluk a tengerfenéken. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy nagy méretű vadon élő fésűkagylók fejlődjenek ki, ami nemzetközi szinten is kiemelkedő figyelmet kelt. Emellett kivételes ízüket annak is köszönhetik, hogy nem szükséges mesterséges táplálékot adni nekik, és halászterületeik közvetlen közelben találhatóak, biztosítva ezzel a rendkívüli frissességet.
Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.