Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:
A Gimar füstölt lazacfilé a legkiválóbb minőségű atlanti lazacból (Salmo salar) készül, amelyet gondosan válogatnak és hagyományos kézi száraz sózással érlelnek. Az érlelési idő és az enyhe sózás biztosítja a természetes íz és a tökéletesen strukturált, omlós textúra megőrzését. A füstölés természetes füsttel, nemes fák keverékéből történik, amely finom aromákat és gazdag ízvilágot kölcsönöz a terméknek. A termék vákuumcsomagolt, légpárnás (AIRBAG) technológiával, amely megőrzi a frissességet és meghosszabbítja az eltarthatóságot. A csomagolás súlya 100 g szeletelt, 200g java egész, 450g java egész, szeletelt fél oldal kb. 6-800g, optimális fogyasztási ideje 35 nap, és 0 és +5°C közötti hőmérsékleten ajánlott tárolni. A Gimar elkötelezett a fenntartható és környezetbarát halászat mellett, csak antibiotikumoktól és hormonoktól mentes, kiváló minőségű halakat dolgoz fel, amelyek nem veszélyeztetett fajok közé tartoznak. A Gimar füstölt lazacfilé ideális választás előételekhez, salátákhoz vagy szendvicsekhez, és tökéletesen illeszkedik a minőségi és természetes ízek kedvelőinek étrendjébe.
Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.