Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:
A Balfego a fenntartható halászati módszerek figyelembevételével minden év májusában fogja be az ívást követő periódusban a jellemzően 200 kg-nál nagyobb atlanti kékúszójú tonhalakat, majd nyílt tengeri ketrecekben tartva hónapokig etetik szardíniával és makrélával. Megrendelésünkre kíméletes technológiával kábítják és feldolgozzák a kiszemelt példányt, majd repülővel szállítják Budapestre. Szakértő kezek 200-300g-os darabokra vágják a halfiléket, majd kriogén fagyasztással -70°C hőmérsékletre hűtjük. Az íly módon feldolgozott atlanti kékúszójú tonhal felengedést követően sashimi vagy sushi készítéséhez kiválóan alkalmas, igazi ínyenc alapanyag!
Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.