• Home
  • Egyéb
  • Rák / shellfish alaplé redukció 1 l
Cikkszám: 10442T

Rák / shellfish alaplé redukció 1 l

MÉRET:

1 kg
HUF 9,500 / db (27% ÁFA)Nettó egységár: HUF 7,480 / kg
Csak rendelésre

Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:

Kapcsolatfelvétel

Tischler Petra értékesítési vezetőTel: <a>+36 23 428 664</a> (H - P: 7:00 - 15:00)

Termékjellemzők

Termékleírás


A Salsus demi-glace kizárólag természetes összetevőkből készül. A húsleveseket gondosan készítik el: a csontokat és a zöldségeket megpirítják, hogy fokozzák az ízeket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel lassú tűzön tökéletesre főzik. Büszkék arra, hogy nem használnak semmilyen adalékanyagot, így a demi-glace paleo és keto diétához is alkalmas.

A homár demi-glace egy finom, lassan főzött, gazdag ízvilágú húsleves. Kétharmadára csökkentett homárhéjból készül. A Salsus Norvégia érintetlen vizeiből származó homárokat használ, ahol a hideg és tiszta környezet biztosítja ezeknek a kagylóknak a világhírű minőségét.

A homár demi-glace receptjét Norvégia legjobb szakácsai dolgozták ki, ami garantálja az éttermi minőségű ízeket. A homár demi-glace tökéletesen alkalmas levesek, levesek, mártások, tészta- és rizottóételek készítéséhez.

Összetevők: Hummer és homár: Homárleves (Víz, Homárhéj (CRUSTACEANS), fehérbor, hagyma, édeskömény, lecsó, sárgarépa, paradicsompüré, fokhagyma, kakukkfű, babérlevél, bors) só.

Származási hely: Norvégia