• Home
  • Egyéb
  • Hal alaplé redukció 1 l
Cikkszám: 10441T

Hal alaplé redukció 1 l

MÉRET:

1 kg
HUF 7,590 / db (27% ÁFA)Nettó egységár: HUF 5,976 / kg
Csak rendelésre

Ez a termék jelenleg nem elérhető.
A rendeléshez, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot:

Kapcsolatfelvétel

Tischler Petra értékesítési vezetőTel: <a>+36 23 428 664</a> (H - P: 7:00 - 15:00)

Termékjellemzők

Termékleírás


Egyetlen mártás, leves, húsleves vagy rizottó sem jó mártás, leves, húsleves vagy rizottó, ha nincs alapanyagként egy mesés alaplé.

Könnyű figyelmen kívül hagyni egy ilyen egyszerű dolgot, és a por alakú kockák könnyű használatának köszönhetően a friss húsleves készítése a semmiből ritka dolognak tűnik. Azonban semmi sem helyettesítheti, és a jó húsleves minden pénzt megér, és általában nehéz megtalálni.

A Salsus levesek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. A húslevesek úgy készülnek, hogy a csontokat és zöldségeket megpirítjuk, hogy gazdagabbá tegyük az ízüket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel együtt lassú főzéshez főzőedénybe tesszük őket. Nem használnak adalékanyagokat, és paleo és keto diétásak.

A levet ezután leszűrjük és redukáljuk, mielőtt kartondobozokba csomagoljuk, amelyek biztonságos tárolást kínálnak hűvös, sötét helyen több mint 6 hónapig.

A halászlé tökéletes homárrizottóhoz, bouillabaisse-hoz, chowderhez, paellához, vagy 4/5-re csökkentve fehérborral és egy csipetnyi tejszínnel, a végén friss fűszernövények, például metélőhagyma, cseresznye, tárkony hozzáadásával, és sült halakhoz vagy halpástétomhoz mártásként használható.

Hozzávalók: A mártás elkészítése: 1: Víz, húsos halcsontok fehér halból, hagyma, sárgarépa, póréhagyma, petrezselyem, kakukkfű, babér, babérlevél, bors, só.