• Home
  • Egyéb
  • Homár alaplé redukció 1 l
Cikkszám: 10439T

Homár alaplé redukció 1 l

MÉRET:

1 kg
HUF 9,900 / db (27% ÁFA)Nettó egységár: HUF 7,795 / kg
Raktáron

Várható kiszállítási idő:

MENNYISÉG:

db

Termékjellemzők

Termékleírás


Egyetlen mártás, leves, húsleves vagy rizottó sem jó mártás, leves, húsleves vagy rizottó, ha nincs alapanyagként egy mesés alaplé.

Könnyű figyelmen kívül hagyni egy ilyen egyszerű dolgot, és a por alakú kockák könnyű használatának köszönhetően a friss húsleves készítése a semmiből ritka dolognak tűnik. Azonban semmi sem helyettesítheti, és a jó húsleves minden pénzt megér, és általában nehéz megtalálni.

A Salsus levesek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. A húslevesek úgy készülnek, hogy a csontokat és zöldségeket megpirítjuk, hogy gazdagabbá tegyük az ízüket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel együtt lassú főzéshez főzőedénybe tesszük őket. Nem használnak adalékanyagokat, és paleo és keto diétásak.

A fondot ezután leszűrjük és redukáljuk, mielőtt kartondobozokba csomagoljuk, amelyek biztonságos tárolást kínálnak hűvös, sötét helyen több mint 6 hónapig.

Tökéletes homárrizottóhoz, bouillabaisse-hoz, chowderhez, paellához, vagy 4/5-re csökkentve fehérborral és egy csipetnyi tejszínnel, a végén friss fűszernövények, például metélőhagyma, cseresznye, tárkony hozzáadásával, és sült halakhoz vagy halpástétomhoz mártásként használható.

Hozzávalók: A mártás elkészítése: 1: Víz, húsos halcsontok fehér halból, hagyma, sárgarépa, póréhagyma, petrezselyem, kakukkfű, babér, babérlevél, bors, só.

Hálózat: 1000 ml

Hűvös, sötét helyen tárolandó - Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 7 napon belül használja fel. Alternatív megoldásként a fel nem használt terméket fagyassza le megfelelő tárolóedényben.