Ez az igazán ízletes ramen alaplé tökéletes alapanyag a húslevesekhez, tésztákhoz, sukiyaki és shabu-shabu ételekhez.
A Salsus levesek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. A húslevesek úgy készülnek, hogy a csontokat és zöldségeket megpirítják, hogy gazdagabbá tegyék ízüket, majd vízzel, zöldségekkel és fűszerekkel együtt lassú főzéshez egy főzőedénybe helyezik őket. Nem használnak adalékanyagokat, és paleo és keto diétásak.
A levet ezután leszűrjük és redukáljuk, mielőtt kartondobozokba csomagoljuk, amelyek biztonságos tárolást kínálnak hűvös, sötét helyen több mint 6 hónapig.
Összetevők: 1: RAMEN STOCK [víz, friss húsos csontok (sertés, marha, csirke), hagyma, póréhagyma, fokhagyma, gyömbér] MISO [víz, szójabab, rizs, só, alkohol], SOYA SAUCE [víz, szójabab, búza (GLUTÉN), só, alkohol], DASHI [víz, Kombu (moszat), Katsuobushi (hal), cukor, chili, szezámolaj, fokhagyma, gyömbér.
Nettó: 1000ml
Hűvös, sötét helyen tárolandó - Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 7 napon belül használja fel. Alternatívaként a fel nem használt terméket fagyassza le megfelelő tárolóedényben.
Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.